Wait when page loaded

office@vertis.ro

ACHIZIȚII PUBLICE

Cu o echipă de 3 experți autorizați în domeniul achizițiilor publice, reprezentăm cu succes clienți atât în etapa de elaborare a ofertelor, dar și în fața Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, respectiv a instanțelor de judecată.

PROIECTE RELEVANTE

  • În anul 2013 am elaborat pentru patronatul din industria turismului documentația standard privind achiziția biletelor de avion în cadrul procedurilor de achiziții publice, documentație ce a fost vizată de către autoritatea în domeniu (ANRMAP) și care a devenit documentație obligatorie prin aprobarea acesteia sub forma ordinului de ministru.
  • Din anul 2013 și până în prezent asistăm cu succes, unul dintre cei mai importanți jucători ofertanți din domeniul turismului în toate procedurile ce vizează procedurile de achiziții publice derulate de autoritățile contractante, obținând pentru acesta succes în 90% din cazuri.
  • Din anul 2015 până în prezent reprezentăm cu succes clienți în proceduri de achiziții ce vizează proiectarea și execuția lucrărilor de construcții și dotări specifice domeniului drumuri-poduri.