Wait when page loaded

office@vertis.ro

Cine Suntem?

Noi nu suntem doar un grup avocați formați în cea mai efervescentă epocă a antreprenoriatului clujean. Noi nu suntem doar 10 ani de experiență în consultanță și litigii.Noi suntem o echipă și am învățat că o echipă este mai mult decât suma membrilor ei. Noi suntem VERTIS LEGAL.

Echipa noastră a crescut organic, coagulând avocați cu valori și aspirații comune, orientați spre creștere și dezvoltare constantă.

Avocații VERTIS LEGAL, având o vastă experiență în mediul de afaceri transilvănean, oferă servicii juridice la cel mai înalt nivel de competență și rigurozitate.

Activitatea noastră este orientată spre soluții pragmatice și originale în raport cu specificul activității fiecărui client în parte.

Pentru a susține ascensiunea clienților noștri, oferim constant soluții juridice avangardiste și de actualitate în dreptul afacerilor, echipa noastră având competențe solide în domeniul achizițiilor publice, dreptului fiscal, legislației concurenței, litigiilor cu profesioniști, dreptului societar, dreptului administrativ, dreptului muncii, insolvenței, dar și în domeniul consultantei, analizelor juridice aprofundate și al întocmirii și negocierii de contracte.
Ne măsurăm succesul prin succesul clienților noștri și le recompensăm încrederea prin identificarea celor mai simple soluții la cele mai dificile dintre probleme.

Suntem mai mult decât portofoliul nostru de clienți. Alături de ei suntem, împreună, o echipă!

Serviciile noastre

 • Litigii & Arbitraj

  Vasta experiență, dedicația și energia echipei asigură clienților noștri servicii eficiente de asistare și reprezentare procesuală în domeniile de interes …

 • Consultanță, Fuziuni și Achiziții

  Consultanța acordată de avocați în relațiile contractuale ale clienților presupun o multitudine de elemente care completează clauzele….

 • Achiziții Publice

  Cu o echipă de 3 experți autorizați în domeniul achizițiilor publice, reprezentăm cu succes clienți atât în etapa de elaborare a ofertelor, dar și în fața …

 • Concurență

  Ne bucurăm de o vastă experiență în acest domeniu, fie că vorbim despre elaborarea notificărilor şi a informărilor privind posibile măsuri de ajutor de stat…

 • Insolvență și reorganizare

  Credem în potențialul clienților noștri și în posibilitatea reintegrării acestora în circuitul economic, prin mecanismul reorganizării judiciare…