Wait when page loaded

office@vertis.ro

CONCURENȚĂ

Ne bucurăm de o vastă experiență în acest domeniu, fie că vorbim despre elaborarea notificărilor şi a informărilor privind posibile măsuri de ajutor de stat, concentrări economice sau asistare pe parcursul inspecțiilor inopinate și investigațiilor în fața Consiliul Concurenței.

PROIECTE RELEVANTE

  • În anul 2011 am asistat Aeroportul Cluj-Napoca, în procedurile ce au vizat investigațiile demarate de Comisia Europeană privind acordarea ajutoarelor de stat către acesta.
  • În cursul anului 2015 am asistat una dintre cele mai mari companii din domeniul energetic, în procedurile ce au vizat investigațiile demarate de Consiliul Concurenței.
  • În cursul anului 2016 am asistat una dintre cele mai mari companii din industria turismului în procedurile ce au vizat investigațiile demarate de Consiliul Concurenței.
  • În cursul anului 2017 am asistat una dintre cele mai mari companii din domeniul energetic, în procedurile ce au vizat investigațiile demarate de Consiliul Concurenței.
  • În cursul anului 2019 am asistat asociatii uneia dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor de Hosting din Romania cu sediul in Cluj Napoca, în procedurile ce au vizat vânzarea pachetului de actiuni către un fond de investitii din Polonia.