Wait when page loaded

office@vertis.ro

INSOLVENȚĂ ȘI REORGANIZARE

Credem în potențialul clienților noștri și în posibilitatea reintegrării acestora în circuitul economic, prin mecanismul reorganizării judiciare.

Fie că este vorba despre proceduri de recuperare a creanțelor, analiza, semnarea sau renegocierea unor contracte tipice activității curente, oferim suportul necesar în atingerea rezultatelor scontate prin planul de reorganizare al fiecărui client.

PROIECTE RELEVANTE

  • Din 2015 asistăm cu succes doi dintre cei mai mari actori de pe piața locală a construcțiilor și instalațiilor în procedura de reorganizare judiciară.
  • Începând cu vara anului 2019, societatea noastră asistă mai mulți creditori în procedura insolvenței unei stațiuni de turism balnear de interes local din județul Sălaj.
  • Începând cu anul 2020 asistăm cu succes grupul de firme al unuia dintre cei mai importanți constructori in domeniul infrastructurii rutiere în procedura de reorganizare judiciară.
  • După o strânsă colaborare timp de 5 ani de zile, ne-am bucurat alături de clienta noastră, una dintre societățile cele mai relevante din domeniul instalaţiilor şi construcţiilor industriale, de ducerea la îndeplinire cu success a planului de reorganizare asumat și ieșirea acesteia din procedura insolvenței.