Litigii & Arbitraj

Vasta experiență, dedicația și energia echipei asigură clienților noștri servicii eficiente de asistare și reprezentare procesuală în domeniile de interes (societar, contractual, administrativ, fiscal, dreptul muncii, insolvență etc.).

Proiecte Relevante

  • În anul 2011 am asistat una dintre cele mai mari companii din domeniul producerii de blocuri ceramice din România, în litigiile purtate cu Garda de Mediu, în două litigii având ca miză costuri privind refacerea mediului.
  • În anul 2013 am asistat una dintre cele mai mari companii din domeniul tranzacțiilor pe piața de capital, membră fondatoare a Bursei de Valori București, în procedurile de tranzacționare cu părțile civile vătămate, care au formulat pretenții în valoare de 4 milioane de euro, obținând pentru clientul nostru reducerea pretențiilor cu 2 milioane de euro.
  • În anul 2017 am obținut prima decizie definitivă care obligă Primăria Cluj la expropriere și despăgubire pentru servituțile publice instituite prin Planul Urbanistic General intrat în vigoare în 2014.